Geniet van appartment in een calm landelijke gebied

Appartment Mar

Het gezellige Appartment Mar heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de zee en de Ria Formosa, daarom is het met mooie zee kleuren ingericht. Aan de achterkant bevindt zich  een groot zonneterras met uitzicht op de bergen "Cerro da Cabeça" en een eigen BBQ. Het appartement is volledig gemeubileerd en biedt plaats aan 4 of 5 personen.

Appartment Rustico

Het stijlvolle Appartment Rustico heeft een versiering van de jaren 30 met originele gerestaureerde meubels van deze tijd. De zon komt binnen via de grote schuifdeur die naar de enorme tuin leidt. Aan de achterkant is er een privé terras waar u van uw maaltijden kunt genieten. Het appartement is volledig gemeubileerd een biedt plaat aan voor 5 personen.

 

Appartment Natureza

De inrichting van het Appartment Natureza is geïnspireerd door de natuur rondom Quinta Rodrigues. Prachtige landschappen op de muren en natuurlijke details hier en daar, geven je het gevoel dat de natuur ook buinen het appartement aanwezig is. Dit appartement heeft twee slaapkamers: een  met een tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. In de woonkamer is er een slaapbank voor 1(2) personen. Het is volledig ingericht en heeft een capaciteit voor 4(5) personen.

Aan de achterzijde is er een eigen terras waar uiteindelijk kunnen ontspannen in de lounge bank of drink een kopje koffie in de gezellige hoek. In de zijkant terras kunt u uw maaltijden eten
en in de voorkant van het appartement kunt u genieten van het zwembad in een typisch bankje.

Indeling

Alle appartementen hebben de volgende faciliteiten:

Buiten:

Keuken en huishoudtoestellen:

  • oven
  • stereotoren

Verdere info