Voorwaarden

Reservering
Er is sprake van een reservering zodra u een bevestigingsmail van ons ontvangen heeft waarin wij de door u genoemde periode bevestigen. In deze mail staan ter verduidelijking de huurprijs en zaken als de aanbetalin g en de borg.Bij overgaan tot de aanbetaling stemt u in met de voorwaarden.

Definitieve boeking
Wanneer binnen 4 dagen na de reservering de aanbetaling van 50% van de totaalprijs is ontvangen is de boeking definitief. U ontvangt per e-mail dan een formulier met de bevestiging van de boeking die u dient te tonen aan de eigenaar op het moment van aankomst.

Indien de aanbetaling niet binnen 4 dagen is ontvangen, is het mogelijk dat wij de beschikbaarheid aaneen  andere geïnteresseerde aanbieden. In dit geval wordt de reservering automatisch geannuleerd.

Het restantbedrag van de totaalprijs (50%) en de borg van 150 euro’s dienen contact betaald te worden op het moment van ontvangst van de sleutels. De teruggave van de borg wordt in contant gedaan tijdens het retourneren van de sleutels aan de eigenaar, na een inspectie van het appartement.

Het verblijf in het appartement is inclusief het gebruik van het appartement voorzien zoals vermeld in deze site, met een mand van biologische fruit en groenten, handdoeken, beddengoed en eindschoonmaak, behalve afwassen. Het afwassen moet worden gedaan door de huurder. Indien dit is niet gebeurd bij de inspectie zal hiervoor 10 euro’s in rekening gebracht).

Annulering
De annulering van de definitieve boeking is gratis tot 3 maanden voor de aanvangsperiode van uw verblijf. Daarna zal uw aanbetaling van 50% niet worden teruggestort.

Aansprakelijkheid
De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor diefstal, ongelukken met volwassenen/kinderen, of schade op het terrein van Quinta Rodrigues tijdens uw verblijf.
De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.
De huurder is aansprakelijk voor schade, die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van hemzelf, de medehuurder(s) en/of derde(n), voor zover het gaat om schade die aan de huurder, medehuurder(s) en/of derde(n) kan worden toegerekend.

De eigenaren zijn verantwoordelijk voor het aanbieden en onderhouden van de appartementen zoals op deze site is beschreven.