Welkom bij Quinta Rodrigues

In het lekkere rustige gedeelte van de Algarve – TAVIRA-  liggen de pas gerenoveerde (2012/2013) appartementen van Quinta Rodrigues waarin je ontspannen jeeen vakantie kunt doorbrengen.

De sfeervolle Quinta Rodrigues ligt heerlijk rustig op een landelijke locatie in Luz de Tavira, weg van het massatoerisme, maar toch makkelijk bereikbaar en dichtbij alle belangrijke locaties (diverse stranden, vliegveld Faro, centrum van Tavira en andere toeristische plekken). In de omgeving van Quinta Rodrigues zijn veel boerderijtjes met veelal sinasappelbomen te zien. De buren hebben naast een plantage ook boerderijdieren (kippen, geiten en een pony).

De Quinta Rodrigues heeft 3 appartementen te huur, die per thema zijn ingericht, Apartamento Mar (eerste verdieping), Apartamento Rustico (begane grond) en Apartamento Natureza (begane grond naast apartamento rustico).

Om te genieten van de mooie weer is er aan de voorkant van de appartementen een grote tuin (1000m2) met zithoekjes, één semi ecologisch zwembad (15x6m), één waterpartijtje, parkeerplaatsen, één kinderen speeltuin en veel groen en ruimte om te spellen (zoals voetbal of iets anders)!                     

Kortom: een oasis van rust, comfortabel vakantieverblijven met veel privacy en groen!